Tuesday 12 June 2007

Lacy belly-top!

That's how my little girl calls it!She said:" Your belly top is so beautiful!" It's so sweet to hear. ;)

Thank you Anneli for pushing me to show you picture where I wear my almost finished lace blouse:



It has been so far few days already but didn't get time to get pic. Now it's done finally! (pic not a blouse ;) )

I am not happy with underarms(like you can see). My shoulders are low and usually have to add some padding under shoulder seems for ready made clothes as well. But hopefully the weight of lower part will stretch it out.

The acorn edging for bottom of lower part is made just have to pick up stitches across edge of middle insert and have a go...Sounds easy but takes time again....

I didn't knit sleeves as long as pattern said, also made neck hole smaller by knitting sides bit wider(less stitches for neck hole). It looks better for me this way!

OK,have to get it finished fast (to get started with next piece....hopelessly hooked by knitting as I am ;) )

Thank you for visiting me again!

3 comments:

Anonymous said...

Vabanda, et jälle sekkun...Väga ilusat ja peent käsitööd teed ja pluus tundub nii imeliselt romantiline...valge unistus...mmmm. Aga nagu Sa foorumiski tähelepanu juhtisid - need käealused küljed veidi voltis. Mnjah, ilmselt on lõige tehtud väga väikese rinnapartii järgi ja ....kui võin oma mõtet avaldada, siis ehk saaksid asja kohendada sel moel, et veidi koomale õmmelda varruka ja esitüki ühinemiskoht....aga ennem vaja ikka vaadata, kas see veel puuduolev alumine äär ka ehk volte pisutki sirgemaks veab... Jõudu ja kannatlikkust Sulle ilu loomisel !
Sant.

Anneli said...

Vauuu! Ilus ja romantiline jah. Tundub, et tahan isegi proovida endale sellist teha. Au ja kiitus Sinu nobedatele näppudele!

Anneli said...

Ja veel...Kui vaatad seda mustrilehe pilti, seal seisab modell käed laiali. Küllap nendesamade voltide tõttu. Aga usun, saad asja pisut tõesti parandada.Edu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails